Prima Consultație

Chirurg Ortoped Dr. Tona

După programarea stabilită telefonic precizând data și ora consultației, o dată ajunși la unitatea medicală, vă adresați recepției. Aici vă înregistrați la lista de consultație a Dr. Tonamedic chirurg ortoped, având la dumnavoastră cartea de identitate, cardul de sănătate și dacă dețineți, biletul de trimitere de la medicul de familie sau dovada asigurării private de sănătate.
Veți fi îndrumați să ajungeți în fața cabinetului de consultație.

Prima Consultație la dr. Tona - medic chirurg ortoped

În cadrul primei consultații, Dr. Tona va discuta cu dumneavostră despre simptomele pe care le aveți, precum și istoricul medical. Vă rugăm să aduceți cu dumnavoastră, dacă dețineți, orice informație medicală din antecedente legată de patologia actuală. De asemenea, este indicat să purtați îmbrăcăminte adecvată, pentru a permite expunerea cât mai ușoară a părții corpului în cauză.

Efectuarea examenului clinic ortopedic complet și paraclinic (la nevoie radiografie sau computer tomografic), vor fi efecuate în cadrul consultației. Dr Tona va analiza rezultatele examenului clinic și paraclinic și va discuta cu dumneavoastră in detaliu toate informațiile despre diagnostic, recomandării și tratamentul afecțiuni.

Investigații medicale suplimentare

Dacă vor fi necesare investigații medicale suplimentare (RMN, ecografie, analize de laborator, consultație din altă specialitate medicală etc.) pentru a stabili diagnosticul de certitudine, o altă consultație va fi luată în considerare.

Daca este necesară o intervenție chirurgicală sau o spitalizare puteti stabili, în cadrul consultației sau telefonic, cu Dr Tona – medic chirurg ortoped data posibilă a acestui eveniment.

Apariții în presă: