Internarea

Chirurg Ortoped Dr. Tona

Internarea în spital poate fi o perioadă stresantă pentru patient și familia lui. Dr. Tona – medic chirurg ortoped și echipele din spital sunt prezente pentru a vă informa despre această procedură. Cu o săptămână înainte de internare, trebuie să ne contactați pentru a confirma programarea.

Internarea se face de obicei cu o zi înainte de intervenția chirurgicală. Prima zi a internării este dedicată pregătiri preoperatorie și este necesar ca dumneavoastră să nu fi mâncat sau băut. Aduceți cu dumneavoastră toate informațiile medicale care le detineți referitor la antecedente și afecțiunea în cauză, precum investigații paraclinice sau analize de laborator.
Un bagaj în care vă puneți pijamale, papucii, obiecte pentru igiena personală (periuță și pastă de dinți, etc), o cană, telefon mobil și încărcător (etichetate). NU este necesar să aduceți tacâmuri, alimente sau apă.

Procedură internare pentru intervenție chirurgicală la Dr. Tona

Pentru internare în spital, in vederea unei interventi chirurgicale trebuie să vă prezentați la cabinetul de ortopedie la data și ora stabilită (în jurul orei 08:30) în urma discuției cu Dr Tona. Toți pacienți care urmează să fie spitalizați vor efectua un test rapid anti covid-19.

La sosire vă rugăm să prezentați documente necesare internării în spital:
– Buletin / carte de identitate
– Cardul de sănătate
– Bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la un alt medic specialist, către specialitatea de ortopedie, cu data de emitere a biletului mai puțin de 30 zile de la data prezentări pacientului la internare.
– Adeverință de la locul de muncă în care să se menționeze câte zile de concediu medical s-au înregistrat în ultimele 12 luni.

Dupa finalizarea documentatiei de internare, veți fi îndrumat către secția de ortopedie.
Un membru al echipei va sta de vorbă cu dumneavoastră referitor la istoricul medical detaliat și veți fi rugat să semnați următoarele documente: 
– acordul informat al pacientului
– angajamentul de plată
– consimțământ pentru intervenții specifice necesare diagnosticului dumneavoastră

După rezultatul tuturor analizelelor medicale și rezultatul investigațiilor paraclinice efectuate, medicul anestezist vă va vizita și veți discuta împreună cu acesta despre opțiunile de anestezie.

Apariții în presă: