Dr. Tona Jorgaq

Chirurg Ortoped Dr. Tona

Medic Chirurg Ortoped specializat în România și Franța

Specializat în România și Franța, dr. Tona Jorgaq este medic chirurg ortoped de peste 15 ani si profesează pe secția de Ortopedie & Traumatologie la Spitalul Pelican Oradea.

A ajuns în Romania, la studii, cu o bursă pentru studenții aromâni și a urmat cursurile Facultății de Medicină și Farmacie Oradea.

    
DrTona Jorgaq medic chirurg ortoped oradea spitalul pelican oradea
+ 0
intervenții
chirurgicale

Centrul Integrat Ortopedie & Traumatologie

Soluții medicale integrate și complete pentru pacienții cu probleme de sănătate la șold, genunchi și umăr prin aparatură performantă (RMN, CT, CT cu reconstrucţie 3D, Angio CT).

Dr. Tona Jorgaq abordează cele mai complexe cazuri de Ortopedie & Traumatologie la adulți, prin echipamente medicale ultramoderne și personal auxiliar specializat.

aparatura medicala

Aparatură de
ultimă generație

Soluții complexe
pentru pacienți

Spitalul Pelican Oradea Dr Tona Jorgaq medic chirurg ortoped

Apariții în presă:

DrTona Jorgaq medic chirurg ortoped oradea cu experienta

Medic Ortoped cu experiență

Dr. Tona Jorgaq s-a specializat în Franţa, la spitalul universitar din Dijon. În urma specializării continue, a avut posibilitatea să trateze pacienții în premieră pentru zona de vest a României prin artroplastie simultana bilaterala prin abord anterior minim ionvaziv.

Practic, printr-un singur act chirurgical, o singură anestezie, o singură recuperare post-chirurgicală și implicit o singură spitalizare, dr Tona – medic chirurg ortoped oferă o recuperare rapidă pacienților. O operatie bilaterala simultana la sold ar fi fost imposibilă prin metoda clasică.

0 +
ani experiență
0 k+
pacienți consultați

Medic Chirurg Ortoped Oradea

Dr. Tona Jorgaq este medic chirurg ortoped în Oradea de peste 15 ani. Atras de Oradea & Băile Felix încă din anii de facultate, aici se simte acasă.

Oradea Dr Tona Jorgaq
Chirurg Oradea Dr Tona Jorgaq
Spital Pelican Oradea Dr Tona Jorgaq

Pacienți din aproape toate județele României, dar și din străinătate au beneficiat de tratamente premium realizate cu aparatură de ultimă generație, în Oradea.